Drie nieuwe 24/7 AED’s

Met enige trots konden wij de afgelopen periode een drietal nieuwe locaties heartsafe maken. Dus 24/7 toegankelijk en beschikbaar voor onze vrijwilligers.

KVL
Aan de achterzijde van het hoofdgebouw van KVL aan de Almystraat  in Oisterwijk werd op initiatief van de Provincie Brabant een AED geïnstalleerd en ter beschikking gesteld voor Oisterwijk Heartsafe. Ook volgden intussen 3 medewerkers een startcursus Reanimatie en AED. Een erg strategische locatie mede ook gezien het ontstaan van een erg mooi wooncomplex en nieuwbouwwijk.

Burghtweide
Bij Serviceappartementen Burghtweide aan de Esschebaan in Oisterwijk werd eveneens een spiksplinternieuwe Cardiac Science G5 in een verwarmde en beveiligde kast geïnstalleerd. Dit AED-systeem werd door 100% financiële bijdrage in eigendom overgedragen aan Oisterwijk Heartsafe. Een uiterst genereus gebaar. Naast de opleiding van de betrokken verzorgende medewerkers van de bewoners zullen ook nog een aantal bewoners worden uitgenodigd een training Reanimatie en AED te volgen.

Tiliander
De AED die al vele jaren bij hét cultuurcentrum van Oisterwijk, Tiliander, binnen in het gebouw aanwezig was kwam na een soepele en zeer betrokken medewerking van de nieuwe directeur Ruud van Eeten, ook in een beveiligde en verwarmde buitenkast te hangen ten behoeve van de vele gasten en bewoners van het Lindeplein en Tiliander. Hierdoor is het AED-systeem voortaan ook 24/7 beschikbaar om te worden ingezet.