Geldigheid certificaten

Volgens de gegevens die ons ter beschikking staan, zijn afgelopen periode een aantal certificaten verlopen en gaan er de komende maanden nog meer verlopen. Deze hulpverleners worden dan niet meer opgeroepen! Dit is op de eerste plaats jammer voor een eventueel slachtoffer omdat er mogelijk onvoldoende oproepbare hulpverleners in de buurt zijn, maar ook voor de hulpverlener zelf want deze heeft tijd, geld en energie geïnvesteerd in de opleiding en training die dan is weggegooid.

Vaak wordt er van uit gegaan dat het certificaat na het volgen van een bijscholing bij een organisatie, deze organisatie zorg draagt voor de verlening van het certificaat. Dit is niet het geval! U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van uw verlenging.

Verlengen kan op twee manieren:

U gaat naar www.hartslagNu.nl, logt daar op in met uw code en past uw gegevens aan. Bent u uw code vergeten, geef dit dan aan op de site en u krijgt een code toegezonden.

De 2-de manier is om de datum en organisatie waar u de verlenging hebt gevolgd, door de geven aan info@oisterwijkheartsafe.nl Zet er voor de zekerheid ook even uw mobiele telefoonnumer bij. Wij zorgen dan voor die aanpassing. Daarna krijgt u een bevestiging. Het klinkt eigenlijk heel eenvoudig, maar helaas wordt vaak vergeten om een externe herhalingstraing aan ons door te geven of zelf in te voeren.