Opleiding

Oisterwijk Heartsafe heeft ook als doel het bevorderen van de Reanimatie/AED opleiding. U kunt zich bij ons opgeven voor een cursus.

– Cursusduur: 1 avond van ongeveer 3 uur.

– De deelname is geheel gratis onder voorwaarde dat u zich inzet als vrijwilliger voor het oproepsysteem ‘Oisterwijk Heartsafe / HartslagNu’. Hiervoor moet u wonen en/of werken in de de woonkernen Oisterwijk Moergestel of Heukelom.

Indien u niet er niet woont of werkt, of u wilt niet deelnemen aan HartslagNu dan kunt u toch deelnemen aan de cursus. In dat geval vragen wij u een bijdrage in de kosten van € 35,-. U krijgt van ons een factuur welke u kunt insturen naar uw ziektekostenverzekeraar om te proberen de kosten vergoed te krijgen. Het bedrag dient op de avond zelf contant of eventueel door middel een eenmalige machtiging/betaalverzoek voldaan te worden.

Verschillende zorgverzekeraars vergoeden deze cursus. Wij vragen u tijdens een cursusavond om de kosten bij uw ziektekostenverzekeraar voor ons te declareren. Mocht uw verzekering dit niet vergoeden dan worden de kosten betaald door de stichting uit fondsen beschikbaar gesteld door onder meer subsidie van de gemeente Oisterwijk, sponsoring van bedrijven en privépersonen. Bekijk hier hoe u zich aan kunt melden voor een cursus.

2014_reancurs