Cursusdatums

De opleidingen van onze vrijwilligers worden in eigen beheer van Oisterwijk Heartsafe verzorgd. U kunt een startcursus volgen of een herhalingscursus. Voor een herhalingscursus ontvangt u jaarlijks een uitnodiging van onze vrijwilligersadministratie. Voor de trainingen maken wij gebruik van NRR gecertificeerde instructeurs. U leert in 1 avond de basale reanimatie (beademen en hartmassage) en ook het bedienen van een AED. De cursusavond begint om 19:00 uur en eindigt omstreeks 22:15 uur.

De onderstaande datums zijn onder voorbehoud van o.a. voldoende deelname. In het aanmeldformulier elders op deze website kunt u een voorkeursdatum kiezen. Mocht een cursus niet door kunnen gaan dan wordt u hierover ongeveer een week van te voren per e-mail door onze vrijwilligersadministratie of secretariaat geïnformeerd. Meld je hier aan voor een cursus.


Cursusdata 2024
Alle cursussen worden in Oisterwijk in het Rode Kruisgebouw gegeven.
woensdag 31 januari 2024, avond Vol
woensdag 13 maart 2024, avond Vol
woensdag 17 april 2024, avond Vol
woensdag 8 mei 2024, avond
woensdag 12 juni 2024, avond

Onze cursussen worden op diverse locaties gegeven. In de definitieve uitnodiging staat altijd de juiste locatie vermeld. Op dit moment alleen Oisterwijk.

rodekruisgebouw_small
Oisterwijk

Rode Kruis gebouw
Blokshekken 6,
5061 HA Oisterwijk | Routebeschrijving