Nieuwe AED locatie in Oisterwijk

2016_tiliander_aed_small
Onlangs werd bij de culturele hotspot van Oisterwijk, Tiliander, een nieuwe AED in gebruik genomen. Er was uiteraard al een AED aanwezig maar deze bevond zich binnen in het gebouw. Mede ook gezien de stijgende populariteit van het Lindeplein bij de inwoners van Oisterwijk maar ook bij haar vele gasten, vond Oisterwijk Heartsafe al snel een luisterend oor bij de nieuwe directeur van Tiliander, Ruud van Eeten en konden zij een nieuwe buitenkast, verwarmd en beveiligd met een pincode, aanbrengen naast de toegangsdeur aan het Lindeplein. Met dank aan Tiliander is de AED voortaan 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar om te worden ingezet bij een acuut hartprobleem in Tiliander of op het Lindeplein en directe omgeving. Immers, de eerste 6 minuten zijn erg belangrijk bij een reanimatie. Het adres waarmee de alarmering via HartslagNu wordt gedaan is Lindeplein 13. Wilt u ook leren reanimeren, kijk op www.oisterwijkheartsafe.nl onder Vrijwilligers en meld u aan voor een gratis cursus Reanimatie en AED.

Geef een reactie