In memoriam Ed van Moorsel

Ed van Moorsel
Ed van Moorsel (1956-2019)

Op 3 januari 2019 bereikte ons het trieste bericht dat Ed van Moorsel is overleden op een veel te jonge leeftijd. Wij wisten dat zijn gezondheid hem danig parten speelde maar hadden hoop en vertrouwen dat hij met de nodige medische hulp zou herstellen.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden met dit grote verlies. Namens het bestuur van Oisterwijk Heartsafe wensen wij hen veel sterkte en steun bij het dragen van dit verlies in de moeilijke tijd die voor hen ligt.

Ed was bijna 8 jaar jaar de penningmeester van onze stichting maar heeft zich ook vanaf zijn aantreden als adviseur bij de diverse financiële vraagstukken voor Oisterwijk Heartsafe ingezet.

Wij verliezen met overlijden van Ed een zeer bevlogen en betrokken bestuurslid maar in onze herinnering zal zijn deskundigheid en visie en betrokkenheid blijven voortleven maar nog het meest zullen we Ed herinneren als Mens met een innemende persoonlijkheid.

Ed bedankt!

Geef een reactie