Aanmelden herhalingscursus geopend

Ook in 2019 organiseren wij weer herhalingstrainingen Reanimatie en AED voor onze vrijwilligers. Een reanimatie-certificaat is twee jaar geldig vanaf de laatste cursusdatum maar we raden je aan om ieder jaar een herhalingscursus te volgen. Alleen zo behoud je voldoende kennis en vaardigheid om levensreddend te kunnen handelen als je wordt opgeroepen om te gaan reanimeren. Op onze website onder het kopje Vrijwilligers, vind je alle komende cursusdatums en kun je je eenvoudig aanmelden.

Volg je je herhalingstrainingen niet via Oisterwijk Heartsafe dan is dat natuurlijk ook prima. Maar er is geen koppeling tussen derden-opleiders, Oisterwijk Heartsafe en HartslagNu. Dus moet je zelf je trainingsdata bijhouden om opgeroepen te kunnen blijven bij een alarmering. Zelf registreren in HartslagNu is eenvoudig (www.hartslagnu.nl) maar je kunt je gegevens ook doorgeven aan info@oisterwijkheartsafe en wij verzorgen de registratie voor je.