Promotiefilm in première

Uitreiking van de 'Oscar' voor de beste cameraman

Uitreiking van de ‘Oscar’ voor de beste cameraman

Een Oscaruitreiking voor beste film, beste actrice, beste regisseur, cameraman etc. en een heus Rode Lopermoment bij de première van de erg mooie promotiefilm van Oisterwijk Heartsafe in Klein Speik in Oisterwijk in bijzijn van figuranten, cast en crew van LOVO. Een erg geslaagde avond ook waarbij alle betrokken elkaar weer ontmoetten na de periode die verstreek tussen de opnames en de uiteindelijke film.De film kon worden gemaakt door de mooie opbrengst van de actie Hart voor uw Club uit 2016 van de Rabobank, andere sponsoren en de professionele aanpak van het team van Lovo.

Op de avond werd eerst de Making of…. vertoond en vervolgens de promotiefilm zelf. Tijdens de eerste vertoning had vooral de eigen herkenning van de mensen die hadden meegedaan in de film de aandacht, tijdens de tweede vertoning was dit vooral het verhaal, de inhoud en de boodschap die de film inhoudt.

Volgens de huidige planning zal LOVO zowel de Making of als de promotiefilm op 18 februari 2018 uitzenden op Zigo kanaal 43. Daarna zijn beiden te zien op onze website en via Uitzending Gemist van Lovo.

De foto’s van de première-avond kunt u ook hier bekijken.
Of plak deze link  https://myalbum.com/album/CYeNJ9CNy1bP   in uw browser.

Geef een reactie