Wat te doen na een inzet van een AED

2017_banner_na_een_inzet

Als u een AED hebt opgehaald op een van onze locaties dan brengt u deze altijd weer terug in de kast waar u hem opgehaald hebt. In geen geval geeft u de AED mee in de ambulance tenzij de ambulancemedewerker hier uitdrukkelijk om vraagt. Noteer dan altijd even het ambulance-nummer, bijvoorbeeld 20-151 zodat wij onze AED kunnen localiseren.

* Het rode hesje legt u ook weer terug zoals u het aantrof namelijk klein opgevouwen bovenop de AED zelf. Is het rode hesje nat geworden droog het dan even en leg het later alsnog terug in de kast. Dit ter bescherming van de AED.

* U maakt altijd een melding op www.oisterwijkheartsafe.nl onder Meldingen en dan kiezen voor Inzet van een AED melden.

* Vul het formulier helemaal in en na ontvangst door onze Technische Commissie gaan zij zo snel mogelijk de opgeroepen AED’s controleren zodat deze weer operationeel zijn.

* Het maakt niet uit of u de AED hebt gebruikt of niet, de melding willen wij graag altijd van u ontvangen.

Geef een reactie