Mooi resultaat Rabo hart voor uw club 2017

Uitslagfotogroep
In een volle Hispohal in Hilvarenbeek vond vrijdag 10 november 2017 de slotavond plaats van de Rabobank actie ‘Hart voor uw club’. In een ontspannen sfeer werden de aanwezigen langzamerhand naar het uiteindelijke doel van de avond aan de hand meegenomen door presentator Gerard Korthout. Na een panelgesprek waarin een aantal vrijwilligers van de deelnemende clubs en verenigingen waren uitgenodigd, waaronder Oisterwijk Heartsafe, konden de cheques met daarop het met stemmen behaalde bedrag worden opgehaald. Er hadden 266 mensen op Oisterwijk Heartsafe hun stem of stemmen uitgebracht wat het bijzonder mooie bedrag van € 1.766,24 heeft opgeleverd. Wij zullen dit geld gebruiken of bijleggen of om een nieuwe reanimatiepop aan te schaffen die wij tijdens onze cursussen gebruiken.Wij bedanken alle mensen die ons project Oisterwijk Heartsafe waarderen en hun stem op ons hebben uitgebracht.
Op de foto bestuursleden van Oisterwijk Heartsafe en gastvrouwen van de Rabobank

One thought on “Mooi resultaat Rabo hart voor uw club 2017

Geef een reactie