2017 editie Rabobank Hart voor uw club

Ook dit jaar 2017 organiseert Rabobank “Hart van Brabant” de actie ‘Hart voor uw club’.  Lees het onderstaande helemaal zodat jouw stem niet verloren gaat.

Met jouw stem op ons draag je bij aan de aanschaf van een nieuwe reanimatiepop die we gebruiken tijdens onze cursus-avonden.

Wat houdt de actie precies in? Dit jaar stelt de bank daarvoor wederom maar liefst € 250.000,- beschikbaar. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de projecten die meedoen; de stem van ieder lid is dus geld waard! Je mag 2 stemmen op 1 doel uitbrengen. Afhankelijk van het totale aantal stemmers kunnen twee stemmen op ons project al snel € 25- euro opbrengen.

Je moet lid zijn van de Rabobank Je hebt een bankrekening bij de Rabobank én je hebt je in het verleden ook aangemeld als lid van de bank. Je krijgt dan automatisch een stemkaart met stemcode toegestuurd. Ook al woon je in een andere plaats dan het project, als jouw bank maar in een van de onderaan genoemde plaatsen gevestigd is.

Je bent nog geen lid van de Rabobank Je hebt een bankrekening bij de Rabobank maar je hebt je in het verleden nog niet aangemeld als lid van de bank. Dit kan alsnog. Het heeft geen enkel nadeel, sterker nog je krijgt periodiek informatie over jouw regionale Rabobank en je hebt ook zicht en indirect inspraak op hoe jouw bank functioneert. Je krijgt na het aanmelden je stemkaart thuisgestuurd. Meld je snel aan als Rabobank lid via deze link https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?redirect=pa-leden-lid-worden.klantenservice.ik.wil.lid.worden.van.de.rabobank.formulier-rs (Aanmelden kan alleen in de regio waar jouw regionale vestiging van de bank zich bevindt, zie onderaan)

Je hebt geen rekening bij de Rabobank of jouw bank bevindt zich niet in de bovengenoemde plaatsen? Dan kun je in principe niet stemmen. Dat is jammer. Maar misschien zijn er in jouw privé-omgeving wel mensen die er bankieren. Of bij jouw vereniging, kaartclub, kookclub, sportclub, muziekband, werk enzovoort. Deze mensen kunnen dan wel via de actie stemmen op ons. Hebben ze geen stemkaart dan kunnen ze die aanvragen bij de Rabobank. Loop er even binnen of bel ze even.

Stemperiode 3 oktober tot en met 17 oktober 2017 In deze periode kun je stemmen. Breng je stem uit, maximaal 2 per doel, in dit geval Oisterwijk Heartsafe. Ook al is het project niet in de plaats waar je woont dan nog kun je er op stemmen.

Vind je het stemmenmoeilijk?

Stuur dan je stemcode door naar onze penningmeester, dan mag hij voor jou stemmen. Stuur je stemcode naar penningmeester@oisterwijkheartsafe.nl Zo gaat je stem voor ons niet verloren.

Alleen samen met jou kunnen we ervoor zorgen de Rabo-actie voor ons tot een succes te maken.

Bedankt voor jouw stem!

Het werkgebied van Oisterwijk Heartsafe is Oisterwijk, Moergestel en Heukelom Rabobank Hart van Brabant bestaat uit: Oisterwijk, Moergestel, Hilvarenbeek, Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt en Diessen