HartslagNu alarmering opnieuw uitgelegd

Eind 2015 werden er door HartslagNu wijzigingen doorgevoerd in de wijze van alarmering van onze vrijwilligers. Het betreft onder meer de keuzebepaling van de op te roepen vrijwilligers en AED(s). Ook wordt de introductie van de App uitgelegd. Bij dit laatste heeft Oisterwijk Heartsafe op dit moment haar reserves ten aanzien van het gebruik. Er zijn namelijk vier belangrijke criteria waaraan de gebruiker tegelijkertijd en 24/7 moet voldoen. Deze vier voorwaarden hebben wij op een rijtje gezet.
Klik hier voor de nieuwe uitleg……

1 thoughts on “HartslagNu alarmering opnieuw uitgelegd

  1. Bijzonder duidelijke website !
    Het is heel goed om dit levensreddende werk te presenteren. Laat je nog meer zien, mensen moeten gewoon weer eens geprikkeld worden om weer een groep vrijwilligers er bij te krijgen. Veel succes!

Geef een reactie