Woont u in Pannenschuur Buiten?

Onlangs is in uw buurt een AED (Automatische Externe Defibrillator) systeem geplaatst. Deze bevindt zich op het adres Bim van der Kleistraat 24, naast de voordeur. De AED is opgenomen in het project Oisterwijk Heartsafe en is 24/7 beschikbaar om ingezet te worden bij een reanimatie na een melding bij 1-1-2.

In de praktijk betekent dit dat onze vrijwilligers meestal eerder dan de ambulance(s) ter plaatse kunnen zijn en hun levensreddend werk kunnen beginnen. De eerste 6 minuten zijn bij een hartstilstand cruciaal.

Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe vrijwilligers die deel uit willen maken van de grote groep personen die al een training gevolgd hebben. U kunt de cursus gratis volgen via Oisterwijk Heartsafe in combinatie met een aanmelding bij alarmeringssysteem HartslagNu. Op onze website www.oisterwijkheartsafe.nl vindt u alle informatie.

Aanmelden kan ook via de website en dan onder het kopje Vrijwilligers. In het online aanmeldingsformulier ziet u een speciale regel voor de cursus voor uw wijk.