Rabo Clubsupport 2023


Net zoals de voorgaande jaren doen wij weer mee met de actie Rabo ClubSupport. De Rabobank Hart van Brabant verdeelt ieder jaar een geldbedrag onder de deelnemende goede doelen. De leden van de bank bepalen zelf, door te stemmen, welke stichting of club een financiële bijdrage krijgt en hoeveel. De actie loopt van 4 mei t/m 26 september 2023.

Vanaf 4 september kan er gestemd worden en elke stem brengt 10 euro op. Alle stemmen tellen, dus probeer mensen in je omgeving te mobiliseren (bijv. partner, kinderen, vrienden, buren, enz.). Met jouw stem op ons, zorg je er voor dat wij een trainings-AED kunnen aanschaffen zodat onze burgerhulpverleners met ons nieuwe type AED kunnen oefenen. Klik hier voor meer info:
www.rabo-clubsupport.nl/hart-van-brabant/deelnemers?zoekterm=heartsafe

Stemmen
Alleen leden van de bank kunnen stemmen. Dit stemmen gaat via de RaboApp of via Rabo Internetbankieren. Er wordt geen stemcode per mail of post verstuurd.
Stemmen kan eenvoudig onder de knop ’Zelf regelen’.

Je bent nog geen lid van de Rabobank
Je hebt een bankrekening bij de Rabobank maar je hebt je in het verleden nog niet aangemeld als lid van de bank. Dit kan alsnog. Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabo App. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen op je favoriete club.

Je hebt geen rekening bij de Rabobank of jouw bank bevindt zich niet in de bovengenoemde plaats (Oisterwijk)? Dan kun je in principe niet stemmen. Dat is jammer. Maar misschien zijn er in jouw privé-omgeving wel mensen die er bankieren. Of bij jouw werk, vereniging, kaartclub, kookclub, sportclub, muziekband, enzovoort. Deze mensen kunnen dan wel via de App stemmen op ons.
We hopen ook dit jaar weer een mooi bedrag bij elkaar te ontvangen,