Twee Koninklijke Onderscheidingen


26 april 2023
Twee inwoners van de gemeente Oisterwijk en betrokken bij Oisterwijk Heartafe kregen een lintje van de koning en werden gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje Nassau.Marc Snels uit Oisterwijk geeft leiding aan het Rode Kruis korps in Oisterwijk, is gediplomeerd EHBO-er en is als instructeur EHBO al vele jaren actief bij de Nederlandse Organisatie Docenten EHBO. Ook is Marc bestuurslid van Oisterwijk Heartsafe en coordineert hij inhoudelijk de reanimatie-opleidingen die wij organiseren.


Tonny IJpelaar uit Oisterwijk zet zich onder meer in voor het Rode Kruis, waar ze sinds 1982 instructeur is, hulpverlener bij evenementen en vertrouwenspersoon. Verder was ze vrijwilligster bij Slachtofferhulp Nederland en is ze instructeur bij Oisterwijk Heartsafe en barmedewerkster bij wijkcentrum De Waterhoef.

In totaal ontvingen 13 personen uit de Gemeente Oisterwijk een Koninklijke Onderscheiding.