Denk aan je herhalingscursus reanimatie

Door Covid kon er niet altijd een herhalingscursus Reanimatie & AED gevolgd worden. Inmiddels bieden we weer gratis reanimatietrainingen aan als je bent geregistreerd bij Oisterwijk Heartsafe. Volg daarom alsnog zo snel mogelijk een herhalingscursus zodat jouw reanimatievaardigheden weer op peil zijn. 
Kijk op www.oisterwijkheartsafe.nl en dan onder het kopje Vrijwilligers.
Wil je een startcursus Reanimatie en AED volgen kijk dan ook op onze website.

Volg je je herhalingstrainingen via je werk (BHV), als onderdeel van je beroep of via de plaatselijke EHBO en Rode Kruis enz., informeer dan daar wanneer de herhalingslessen worden gegeven. Vergeet in dat geval niet om na de training ook de scholingsdatum in jouw HartslagNu account aan te passen. Als er geen vervaldatum op jouw certificaat staat neem je hiervoor de datum van jouw training +1 jaar. 

Binnenkort word je zonder geldig certificaat niet meer opgeroepen bij een alarmering via HartslagNu.