Oisterwijk Heartsafe ontvangt 2 nieuwe AED’s


6 mei 2022
Vandaag vond de officiële overdracht plaats van de AED bij Wijkgebouw De Coppele en de AED bij het Gemeentekantoor in Oisterwijk. Beide AED’s, eigendom van de Gemeente, moesten vervangen worden wegens einde levensduur. Samen met een gemeentefunctionaris werden de aan te schaffen AED’s uitgezocht. Bij het Gemeentekantoor werd de AED nog van binnen naar buiten gebracht, in een verwarmde en beveiligde buitenkast. Hierdoor is deze nu ook 24/7 beschikbaar voor onze burgerhulpverleners.

Blij verrast waren we dat de Gemeente de beide AED’s en de buitenkast aan ons in beheer gaven en dat ze ook werden overgedragen. Wethouder Dion Dankers (L) en onze voorzitter Jos Widdershoven (R) tekenden samen de overdrachtsdocumenten en gaven beide een toelichting op dit mooie moment.
Onze lokale omroep LOVO was er bij en maakte een verslag. Klik hier om de video te bekijken.