RABO ClubSupport | Stemt u weer op ons?


Rabo ClubSupport 2021

Ook dit jaar organiseert Rabobank Hart van Brabant een ClubSupport-actie. Lees het onderstaande helemaal zodat jouw stem niet verloren gaat.

Doel
Met jouw stem op ons draag je bij in de extra kosten die we moeten maken om onze cursussen zo veilig mogelijk in deze Coronatijd te kunnen geven.

Wat houdt de actie precies in?
Dit jaar stelt de bank daarvoor wederom een groot bedrag beschikbaar. Het bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de projecten die meedoen; de stem van ieder lid is dus geld waard! Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen.

Je moet lid zijn van de Rabobank
Ben je lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 4 oktober stemmen via de RaboTelebankieren App (Service) of via www.rabobank.nl Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer Heartsafe – Oisterwijk Heartsafe en stemmen maar! Dit kan tot uiterlijk 24 oktober.

Je bent nog geen lid van de Rabobank
Je hebt een bankrekening bij de Rabobank maar je hebt je in het verleden nog niet aangemeld als lid van de bank. Dit kan alsnog. Het heeft geen enkel nadeel, sterker nog je krijgt periodiek informatie over jouw regionale Rabobank en je hebt ook zicht en indirect inspraak op hoe jouw bank functioneert. Onder ‘Lidmaatschap’ lees je wat het inhoudt én kun je je meteen aanmelden. Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabo App. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen op je favoriete club.
(Aanmelden kan alleen in de regio waar jouw regionale vestiging van de bank zich bevindt, zie onderaan)

Je hebt geen rekening bij de Rabobank of jouw bank bevindt zich niet in de bovengenoemde plaatsen?
Dan kun je in principe niet stemmen. Dat is jammer. Maar misschien zijn er in jouw privé-omgeving wel mensen die er bankieren. Of bij jouw werk, vereniging, kaartclub, kookclub, sportclub, muziekband, enzovoort. Deze mensen kunnen dan wel via de App in de actie stemmen op ons.

Stemperiode 4 oktober t/m 24 oktober 2021.
In deze periode kun je stemmen. Breng je stem(men) uit op in dit geval Oisterwijk Heartsafe. Ook al is het project niet in de plaats waar je woont, dan nog kun je er op stemmen.

Alleen samen met jou kunnen we ervoor zorgen de Rabo-actie voor ons tot een succes te maken.

Bedankt voor jouw stem!


Het werkgebied van Oisterwijk Heartsafe is Oisterwijk, Moergestel en Heukelom
Rabobank Hart van Brabant bestaat uit: Oisterwijk, Moergestel, Hilvarenbeek, Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt en Diessen