Kerstmis staat voor de deur


Wij leven mee met allen die geraakt zijn door het virus. En hebben respect voor alle mensen in de zorg die zich wederom drie keer in de rondte werken. Dit jaar zal Kerst er voor iedereen anders uitzien dan andere jaren. Probeer het desondanks zo gezellig mogelijk te maken met gezellige kerstversiering, lekkere recepten en wellicht een kleine verrassing of persoonlijke boodschap voor je dierbaren.

Veiligheid voorop
We geven om de gezondheid en veiligheid van onze vrijwillige burgerhulpverleners. Vrijwilligers van 70 jaar en ouder worden voorlopig niet opgeroepen om te reanimeren en beademen bij een slachtoffer mag achterwege gelaten worden. Pas als we het op een voor iedereen veilige manier kunnen organiseren, starten we de cursussen weer op. Wij verwachten met de informatie van gisteren (van onze Minister-President Marc Rutte) dat dat niet eerder dan in de loop van het tweede kwartaal zal zijn.

Wij iedereen fijne Kerstdagen!

Geef een reactie