Informatieavond Oisterwijk Heartsafe

Op dinsdag 18 februari 2020 was er een geslaagde informatieavond voor wethouders, raadsleden en medewerkers van de gemeente Oisterwijk. Ook burgemeester Hans Jansen was aanwezig. De avond was een gezamenlijk initiatief van stichting Oisterwijk Heartsafe en de Gemeente en had als doel uitleg te geven over dit 6-minutenproject voor Reanimatie en de laatste ontwikkelingen te melden. Op deze avond kwamen de historie van Oisterwijk Heartsafe, nieuwe ontwikkelingen, een praktijkcase over een (anonieme) patient na een reanimatie en een demonstratie van een reanimatie met en zonder gebruik van een AED op een reanimatiepop aan bod. Verder was er een korte bijdrage van EHBO-vereniging Oisterwijk. Na afloop oefenden de aanwezigen zelf ook op een reanimatiepop. Wilt u ook kennismaken of meer informatie over Oisterwijk Heartsafe, op www.oisterwijkheartsafe.nl vindt u alle informatie en kunt u zich ook aanmelden voor een cursus of als burgerhulpverlener.