Uitslag stemmen Rabo Clubkas Campagne 2018

Rabo_cheque_2018_SOH
Dit jaar had de Rabobank Hart van Brabant voor een meer persoonlijke aanpak gekozen om de cheque van de Rabo Clubkas Campage 2018 uit te reiken. Op maandag 22 oktober 2018 reikten vier medewerksters van de Rabobank HvB op een leuke manier op het secretariaat van Oisterwijk Heartsafe een cheque uit.

Het aantal stemmen dat op onze stichting was uitgebracht bedraagt ruim 270.
Deze leverden het bijzonder mooie bedrag van € 1.306,80 op.

De secretaris nam dan ook erg dankbaar de cheque in ontvangst.

Met dit bedrag is het mogelijk geworden om alle vrijwillige burgerhulpverleners van een rood hesje te voorzien zodat ze bij een inzet na een melding via alarmeringssysteem HartslagNu, beter herkenbaar zijn bij de hulpdiensten, de direct betrokkenen en omstanders. De hesjes zullen tijdens iedere herhalingstraining die de Oisterwijk Heartsafe organiseert vanaf 2019 worden uitgereikt.

Wij bedanken alle mensen die ons project Oisterwijk Heartsafe blijkbaar een warm hart toedragen en hun stem op ons hebben uitgebracht.

Op de foto de secretaris van Oisterwijk Heartsafe (Ad Linthorst) neemt de cheque in ontvangst.

Geef een reactie