Rode Kruis Oisterwijk-Haaren 80 jaar

RodeKruisEvenement2

Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Oisterwijk- Haaren, viert op zaterdag 11 maart 2017 haar 80 jarig bestaan. De open middag zal plaatsvinden van 13.00 uur tot  17.00 uur in en rond cultuurcentrum Tiliander. Organisaties die hun medewerking hebben toegezegd zijn: Brandweer Oisterwijk, Politie, GGD ambulancedienst, Stichting Oisterwijk Heartsafe, EHBO Moergestel, Lotuskring Tilburg en EHBO vereniging Oisterwijk. De exacte invulling van de middag wordt gerealiseerd in overleg met alle deelnemende organisaties. Speciale aandacht zal ook naar de jeugd in de gemeente Oisterwijk gaan. Er zullen in ieder geval workshops te volgen zijn van ongeveer 45 minuten over de volgende onderwerpen: reanimatie, EHBO aan volwassenen en EHBO aan baby’s en kinderen. Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Oisterwijk- Haaren gaat voor een hele afwisselende, interessante en leerzame middag die mede mogelijk gemaakt is dankzij de subsidie van MIGO.