Tweede fondsenwervingsavond een succes

Karel Verkerk (c)

Op woensdagavond 10 juni 2015 gaf UvT hoogleraar criminilogie Cyrille Fijnaut een lezing over het onderwerp “Wietteelt in Brabant, problemen en oplossingen”. Er is niet één oplossing maar Fijnaut stuurt aan op brede aanpak op diverse lagen oplossingsrichting. “de derde weg”. De lezing werd georganiseerd door de Stichting Oisterwijk Heartsafe, die daarmee meer bekendheid wil geven aan haar activiteiten. De avond had daarnaast als doel  het werven van fondsen ten behoeve van de activiteiten van de stichting.  Naar schatting 140 belangstellenden en vrijwilligers hadden een toegangskaart gekocht en hoorden eerst het indrukwekkende verhaal van een man die succesvol was gereanimeerd en van zijn partner die, op verzoek van Jos Widdershoven, soms nog emotioneel, vertelde hoe hij zíj de heftige situatie tijdens en na de reanimatie had ervaren. Vervolgens was het de beurt aan Cyrille Fijnaut.