Stemt u weer op ons?

Rabobank ClubSupport 2020
Vanaf 5 oktober kunt u weer stemmen op ons. Uw stem helpt ons om onze AED hoezen professioneel te laten reinigen en te laten renoveren. De hoezen kunnen dan weer 5 jaar mee.

Ook dit jaar (2020) organiseert Rabobank Hart van Brabant een ClubSupport-actie, voorheen Hart voor uw Club. Lees het onderstaande helemaal zodat jouw stem niet verloren gaat.

Met jouw stem op ons draag je bij aan de reiniging en renovatie van onze AED-hoezen.

Wat houdt de actie precies in?
Dit jaar stelt de bank daarvoor wederom een groot bedrag beschikbaar. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de projecten die meedoen; de stem van ieder lid is dus geld waard! Je mag 2 stemmen op 1 doel uitbrengen. Afhankelijk van het totale aantal stemmers kunnen twee stemmen op ons project al snel € 20,- euro opbrengen.

Je moet lid zijn van de Rabobank
Je hebt een bankrekening bij de Rabobank én je hebt je in het verleden ook aangemeld als lid van de bank. Je krijgt geen stemcode meer toegestuurd; stemmen gaat via Rabo Online Bankieren en de Rabo App. Ook al woon je in een andere plaats dan het project, als jouw bank maar in een van de onderaan genoemde plaatsen gevestigd is.

Je bent nog geen lid van de Rabobank
Je hebt een bankrekening bij de Rabobank maar je hebt je in het verleden nog niet aangemeld als lid van de bank. Dit kan alsnog. Het heeft geen enkel nadeel, sterker nog je krijgt periodiek informatie over jouw regionale Rabobank en je hebt ook zicht en indirect inspraak op hoe jouw bank functioneert. Meld je snel aan als Rabobank lid via deze link
https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?redirect=pa-leden-lid-worden.klantenservice.ik.wil.lid.worden.van.de.rabobank.formulier-rs
(Aanmelden kan alleen in de regio waar jouw regionale vestiging van de bank zich bevindt, zie onderaan)


Je hebt geen rekening bij de Rabobank of jouw bank bevindt zich niet in de bovengenoemde plaatsen?
Dan kun je in principe niet stemmen. Dat is jammer. Maar misschien zijn er in jouw privé-omgeving wel mensen die er bankieren. Of bij jouw vereniging, kaartclub, kookclub, sportclub, muziekband, werk enzovoort. Deze mensen kunnen dan wel via de actie stemmen op ons. Hebben ze geen stemkaart dan kunnen ze die aanvragen bij de Rabobank. Loop er even binnen of bel ze even.

Stemperiode 5 oktober t/m 24 oktober 2020.
In deze periode kun je stemmen. Breng je stem uit, maximaal 2 per doel, in dit geval Oisterwijk Heartsafe. Ook al is het project niet in de plaats waar je woont dan nog kun je er op stemmen.

Alleen samen met jou kunnen we ervoor zorgen de Rabo-actie voor ons tot een succes te maken.

Bedankt voor jouw stem!
Ad Linthorst, secretaris Oisterwijk Heartsafe.

Het werkgebied van Oisterwijk Heartsafe is Oisterwijk, Moergestel en Heukelom
Rabobank Hart van Brabant bestaat uit: Oisterwijk, Moergestel, Hilvarenbeek, Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt en Diessen